● vámpír ●
● kor : 45
● családi állapot : i’m in love
● lakhely : new orleans
● reag pontok : 2
| Lucien Grayson ↠ Szer. Szept. 18, 2024 5:50 pm | | - Lucien Grayson who are you? an angel. what's your name? satan. beceneved ● 45 ● Bécs / 1979 vámpír ● new orleans ● heteroszexuális hallgasd történetem... dear diaryA picsába is... amúgy sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen élet fog nekem jutni. Teljesen más elképzeléseim voltak a jövőt illetően. Nem is tudom, talán valami ügyvédnek kellett volna mennem, vagy valami menő autószerelőnek.Elég érdekes párhuzam, de a jelenlegi állapotomnál bármi is jobb. ROhadtul nem akartam ezt az életet. Na de, mindegy is, ezt dobta a gép. Ez még tűrhető élet is lenne, ha mindezt életem szerelmével kéne boldogan eltöltenem. Luna meghalt már sok-sok éve. Furcsa, de azóta sem tudtam rajt tovább lépni. Gyönyörű nő volt, valószínűleg minden férfi álma lett volna, hogy egy olyan hölgy kegyeit élvezhesse. Kedves, empatikus, törődő, nagyon okos volt. Na és, nem utolsó sorban vicces is, nagyon sok boldog pillanatot éltem meg vele. Szerintem az első néhány nap után eszembe is jutott, hogy vajon hogyan néznénk ki egy családként. Apropó, család... Luna várandós volt. Emlékszem, mekkora vigyorral az arcán futott a karjaimba, amikor megtudta. Szegény nagyon nehezen élte meg azokat a napokat, folyamatosan a mosdóra járt hányni. De jól viselte. Vicces volt, amikor... *írás abbahagy. Elég volt mára. Az emlékek csak elnyomnak.* dear diary
Kissé be vagyok baszva. Na meg túladagolva. Valószínűleg egy ember már kifeküdt volna egy ekkora dózistól. Na igen, ez a másik nagy előnye annak, hogy az ember vámpír. Bár halvány fogalmam sincs, hogy mi a többi haszna, egyszerűen csak be vagyok állva és fogalmam sincs, hogy mit csinálok. szerencsére a ruházatom teljesen tisztázó, szóval nem öltem meg senkit, ami jó jel Mindig próbálok ügyelni arra, hogy lehetőleg életben hagyjam a körülöttem lévőket. Nem akarok ölni. Luna gyűlölne érte. *írás befejez. Utólag javítva, fele kitörölve* dear diaryÚjabb mélypont. Most kivételesen nem ittam, nem drogoztam, egyszerűen csak rossz napom van. Az évek telnek, de úgy érzem, hogy sosem fogok célba érni. Luna gyilkosai közül sikerült két fejet leszednem, de ez még nagyon kevés. Egyszerűen nem tudom őket megtalálni. Próbáltam boszorkányt találni, aki segít megkeresni ezeket az embereket, de egy magamfajtával egyik sem áll szóba. A napfénygyűrűmet is Luna-nak köszönhetem. Tudta, hogy szükség lesz a gyűrűre. Azt is tudta, hogy meg fog halni. Sajnálom, hogy a közös életünk helyett fontosabb volt az előző élete. Még ennyi év után is ezen jár az eszem.. dear diaryNemrég megismertem egy lányt, Aurora-nak hívják. Sok nővel ismerkedtem meg az utóbbi magányos éveimben, de ő valamiért mégis kitűnt az összes közül. Amikor először megláttam, azt hittem, hogy bolond vagyok, A sors fintora az, hogy ez a lány megszólalásig hasonlít az én kedvesemre, Luna-ra. Habár az emlékek apadtak a lány iránt, mégis azt hinném néha, hogy talán egy rémet látok. Aurora néha megjegyzi, hogy csak azért álltam vele szóba, mert hasonlít a volt szerelmemre. Nem tudok vele vitatkozni. Habár az utóbbi időben kezdem megismerni a lányt, így a belső tulajdonságai teljesen elválasztják őt Lunaé-tól. Nem rossz értelemben, hisz Rora személyisége is teljesen elvarázsol. Fiatal lány, védtelen. Szüksége van arra, hogy segítsek neki. És nekem is szükségem van rá. saját● Bill Skarsgard Laura ● még nincs |
|
● tribrid ●
If your blood relatives let you down, create new ones!
● kor : ● 18
● zene :
● keresem : ● falling love with the phoenix
● lakhely : ● mystic falls
● foglalkozás : ● student
● reag pontok : 0
| Re: Lucien Grayson ↠ Csüt. Szept. 19, 2024 7:29 pm | | elfogadva! rossz pénz nem vész el Drága Lucien! Már nagyon vártam, hogy ide eljussak és olvashassalak. Szerintem egy nagyon izgalmas karaktert hoztál számunkra az oldalra. Ne is beszéljünk erről a szexi pofiról. Mindig is imádtam azt ahogyan írsz és szerintem most is tökéletesen bántál a szavakkal. Megtiszteltetés, hogy itt vagy nálunk és remélem lesz alkalmunk játszani, mert tudom hol talállak, addig zaklatlak amíg Hope lányomat nem rabolod el egy játékra. Kiváncsi vagyok, hogy vajon ennek a szépfiúnak van-e valami rossz oldala esetleg, vagy ennyire tökéletes és védelmezi mindentől a lányt? Alig várom, hogy olvassam a játékaidat. |
|