● ember ●
● előtörténet :
● családi állapot : szingli
● keresem :
● lakhely : Mystic Falls
● foglalkozás : recepciós anyja állatorvosi rendelőjében
● reag pontok : 0
| Nyomozóm ↠ Szomb. Szept. 21, 2024 2:23 pm | | Alexander/Alex + vezetéknév te vagy az őrangyalom 35+ ● szingli - házas - családos - elvált - özvegy nem kell feltétlenül embernek lennie, rád bízom ● lehet hetero - bi - meleg... igazából bármi meséld el... Ahogy az feltűnhet, maga a karakter teljesen szabadon alakítható, de ettől még nagyon fontos Rhian életében.Annak ellenére sem tudok rólad sok mindent, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és ha nem is naponta, de viszonylag sűrűn beszélünk. Már-már családtagnak tekintünk anyuval, és bár ritkán nézel felénk személyesen, ami érthető a munkád miatt, a költözések során mindig szempont az is, hogy legyen nálunk egy szobád. Nem is tudom, melyikünk a hálásabb, hisz te visszaadtál az anyámnak, nekem meg segítesz a szárnypróbálgatásaimban, még ha a szó szoros értelmében nem is vagy ott mögöttem. Nem tudom, annak idején mi volt a motivációd, hogy nyomozónak állj, sose kérdeztem. Szeretek rád úgy gondolni, mint a férfira, akit nyolc év után először láttam életemben, mert mikor a renderőosztag ránk talált, nos... nem voltam olyan állapotban, hogy bármit is memorizálni tudjak. Tényleg kellett az a pár nap, míg oda nem vezettek eléd. Képes vagyok veled őszintén beszélni, elmondani a legkisebb apróságokat is, amik zavarnak, vagy furcsának találom, vagy épp nyomasztanak. Én nem tudok róla, de a terapeutámmal is rendszeresen felveszed a kapcsolatot, és az utóbbi időben nagyon örülsz annak, hogy jó hírekkel szolgál. Nem járok iskolába, arra én még nem állok készen, de arról is gondoskodsz, hogy olyan tanár/tanárok kerüljenek a közelembe, akik nem gátolnak a.... "gyógyulásban". Te tudod, hogy még nagyon ingatag alattam a talaj, hogy bár látszólag jól vagyok - egy egészséges 21 éves lány -, egy apró szellő is visszataszíthat abba a sötétségbe, amiben nyolc évig éltem. Nem szívesen beszélsz az aktuális ügyeidről, sokszor még te magad sem hiszed el, mennyi undorító mocskos dolog történik ebben a világban, és hogy az én esetem sem annyira rendkívüli, talán csak abból a szempontból, hogy én úgy is előkerültem, hogy már szinte mindenki lemondott rólunk. Van hogy ránézel a másik három lányra is, de megérted és nem is erőlteted, hogy tartsuk egymással a kapcsolatot. Nem tudjuk. Képtelenek vagyunk rá. Mindenki csak felejteni akar, de ez annyira nehéz... // Mint az látható, nem feltétlenül romantikus plotnak szánom ezt, noha semmi jó elrontója nem vagyok. Ajánlom figyelmedbe az ET-m is, hisz szerves része vagy. És... csak... Gyere! // Rhian várja az avialany is szabadon választható |
|